fbpx
Historische LuchtvaartNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Het eerste straalvliegtuig van Fokker | Video

In 1967 rolde de Fokker F-28 Fellowship voor het eerst uit de fabriek. De F-28 was het eerste straalvliegtuig van Fokker en was de basis voor de latere Fokker 70 en Fokker 100. De F-28 heeft over de hele wereld gevlogen en vliegt nog steeds voor verschillende luchtmachten. In Nederland heeft het toestel bij NLM Cityhopper en Martinair gevlogen. Ook heeft de F-28 in Nederland gediend als regeringsvliegtuig.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button