AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuwsRoutes

SAS vliegt in juli met 10 extra vliegtuigen

SAS haalt in juli tien vliegtuigen van de parkeerplaats. Dan vliegt de maatschappij met 40 toestellen, wat neerkomt op 30 procent minder capaciteit dan in dezelfde periode vorig jaar.

Routes

Vanaf Kopenhagen, Oslo en Stockholm worden er verschillende routes hervat. In juni hervatte de maatschappij al zestien routes vanaf Kopenhagen, zes routes vanaf Stockholm Arlanda en één route vanaf Oslo Gardermoen. De route tussen Amsterdam en Kopenhagen is deze maand al hervat.

Vraag

“Aangezien de beperkingen en regels voor reizen worden versoepeld, zien we een stijgende vraag naar vliegtickets. Het blijft echter net zo belangrijk dat reizigers zich te allen tijde blijven informeren over de regels die voor elk land en elke bestemming gelden en dat mensen thuis blijven als ze symptomen ervaren. We willen passagiers ook herinneren aan de maatregelen die SAS heeft genomen om het risico op verspreiding van infecties te verminderen en de veranderingen die deze maatregelen met zich meebrengen voor de reis, bijvoorbeeld de vereiste om tijdens het vliegen een mondkapje te dragen”, aldus Freja Annamatz, hoofd mediarelaties.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close