fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air stopt vanaf juli met route Brussels Airport – Boedapest

Wizz Air stopt met de route tussen Brussels Airport en Boedapest. Vanaf juli zal Boedapest alleen nog beschikbaar zijn vanaf Charleroi.

Route

De maatschappij zegt de route te hebben geannuleerd vanwege ‘commerciële redenen’. De verbinding werd vorig jaar aangekondigd om in juni 2020 te starten. Dat verliep ondanks de coronasituatie volgens plan, maar vanaf juli wordt de route dus alweer gesloten vanaf Brussels Airport.

Charleroi

Brussels South Charleroi is sinds maandag weer geopend. Er zijn verschillende maatregelen ingesteld, zoals het verplicht dragen van een mondkapje. Ook is er eerst een filterzone waar de temperatuur van reizigers wordt opgemeten, alvorens zij de luchthaven mogen betreden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button