CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol Airport

Air Malta keert in juli terug naar Schiphol

Air Malta keert vanaf 15 juli terug naar Schiphol. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag zal de maatschappij weer tussen Malta en Amsterdam vliegen.

Schiphol

De routes vanaf Amsterdam worden tot eind september uitgevoerd. De vlucht op maandag wordt tussen 20 juli en 28 september uitgevoerd, de vlucht op woensdag tussen 15 juli en 30 september, de verbinding op vrijdag tussen 17 juli en 25 september en de vlucht op zaterdag tussen 18 juli en 26 september.

Brussel

Vanaf 16 juli tot en met 28 september vliegt de maatschappij ook weer tussen Malta en Brussel. Die route zal op maandag, donderdag en vrijdag worden uitgevoerd. Op 4 en 11 juli zal er een vlucht zijn tussen Luxemburg en Malta.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close