fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Air Malta keert in juli terug naar Schiphol

Air Malta keert vanaf 15 juli terug naar Schiphol. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag zal de maatschappij weer tussen Malta en Amsterdam vliegen.

Schiphol

De routes vanaf Amsterdam worden tot eind september uitgevoerd. De vlucht op maandag wordt tussen 20 juli en 28 september uitgevoerd, de vlucht op woensdag tussen 15 juli en 30 september, de verbinding op vrijdag tussen 17 juli en 25 september en de vlucht op zaterdag tussen 18 juli en 26 september.

Brussel

Vanaf 16 juli tot en met 28 september vliegt de maatschappij ook weer tussen Malta en Brussel. Die route zal op maandag, donderdag en vrijdag worden uitgevoerd. Op 4 en 11 juli zal er een vlucht zijn tussen Luxemburg en Malta.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button