fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Emirates terug naar 1980: vlucht bevestigen

Emirates gaat tijdelijk terug naar vroeger; passagiers die vóór 10 juni een vlucht hebben geboekt met een vertrekdatum tussen 1 juli en 15 september, moeten drie weken van tevoren hun vlucht bevestigen.

Bevestiging

Als de boeking via een reisagentschap is gemaakt, dan moeten klanten deze partij contacteren om de vlucht opnieuw te bevestigen. Reizigers die hun vlucht na 10 juni hebben geboekt met een vertrekdatum na 1 juli, hoeven hun vlucht niet te bevestigen.

Routes

De maatschappij vliegt momenteel naar dertig steden. Aan het begin van deze week hervatte Emirates vluchten vanaf Dubai naar 16 steden, waaronder Amsterdam. Ook kan er weer worden overgestapt via de Verenigde Arabische Emiraten .

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button