AirlinesBagageIndustrieInflightNieuwsOpmerkelijk

AirAsia brengt bagage van deur tot deur

AirAsia India heeft AirAsia FlyPorter geïntroduceerd. De nieuwe service houdt in dat de bagage van een reiziger van deur naar deur wordt gebracht.

Service

Wie over een AirAsia-ticket beschikt kan de service boeken bij FlyPorter. Er kan dan worden gekozen om de bagage bij het vertrekadres op te halen en bij het aankomstadres te laten bezorgen. Het inchecken van de bagage kan echter niet met de service. De klant krijgt voor het betreden van de terminal de bagage terug om vervolgens zelf in te checken.

Kosten

De service kost momenteel net iets minder dan zes euro voor een enkele reis. Dit betreft echter een introductieprijs. Wat de uiteindelijke prijs van de service zal worden is nog onbekend. Bij de zes euro zit een bagageverzekering tot ongeveer 60 euro inbegrepen.

India

FlyPorter wordt nu alleen nog aangeboden in de Indiase steden Bangalore, Hyderabad en New Delhi. Mocht de service een succes blijken, dan worden in de toekomst ook andere steden toegevoegd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close