fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Ukraine International Airlines terug in Amsterdam

Ukraine International Airlines (UIA) vliegt weer van en naar Amsterdam. Deze week zijn de eerste vluchten gestart. De route tussen Kiev en Schiphol zal op 23 juni en 30 juni ook uitgevoerd worden.

Routes

Ook een aantal andere routes worden deze maand hervat, waaronder die van Kiev naar Parijs, Bangkok, New York, Istanbul en Athene. De maatschappij zegt bij het bepalen van de nieuwe routes vooral rekening te houden met de economische haalbaarheid en met de reisbeperkingen die gelden voor Oekraïners.

Grenzen

De meeste internationale bestemmingen zullen tot 1 augustus niet worden aangevlogen, omdat er nog veel landen zijn die Oekraïense burgers weren of beperkende maatregelen opleggen. “Op deze manier wil UIA ongerechtvaardigde verwachtingen van passagiers en annulering van vluchten met zeer weinig passagiers voorkomen”, zegt de maatschappij.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button