AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Wizz Air opent nieuwe bases in Europa

Wizz Air opent drie nieuwe bases in Europa. In Bacău (Roemenië) zullen twee vliegtuigen worden gestationeerd (voor twaalf routes), in Dortmund (Duitsland) drie toestellen (achttien routes) en in Sint-Petersburg (Rusland) één vliegtuig (vijf routes).

Rusland

In Duitsland en Rusland zijn het de eerste bases voor de maatschappij. Vanaf Sint-Petersburg zullen er vijf bestemmingen worden aangevlogen: Salzburg, Oslo, Kopenhagen, Stockholm Skavsta en Malta. Vanaf Dortmund zullen er achttien routes worden toegevoegd naar Alghero, Bari, Catania, Napels, Athene, Corfu, Heraklion, Rhodos, Santorini, Thessaloniki, Fuerteventura, Lissabon, Marrakesh, Podgorica, Reykjavík, Suceava, Split en Zaporizhia

Belgrado

De basis op Belgrado (Servië) wordt uitgebreid met één vliegtuig. Daarmee staan er drie vliegtuigen op deze basis en worden er negen nieuwe routes toegevoegd. Een van de nieuwe routes wordt Brussels South Charleroi – Belgrado.

Uitbreiding

“Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat Wizz Air zijn netwerk in Duitsland, Roemenië, Rusland en Servië verder uitbreidt. We profiteren van de kansen die worden geboden en we beantwoorden de vraag naar goedkope reizen. Deze uitbreiding draagt bij tot het vitale herstel van de economie. Terwijl we gefocust blijven op onze service, beschermen we ook de gezondheid van onze klanten en werknemers. Onze gedisciplineerde houding op het vlak van de kosten en onze solide balansstructuur zorgen ervoor dat we onder alle omstandigheden een te duchten concurrent blijven”, aldus József Váradi, CEO bij Wizz Air.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/