fbpx
AirlinesCoronavirusNieuws

‘Toekomst Brussels Airlines onzeker’

Lufthansa zou overwegen Brussels Airlines te verkopen of failliet te laten gaan, zo meldt de Belgische krant ‘La Libre’ op basis van anonieme bronnen.

krimp

Brussels Airlines maakte eerder al bekend haar vloot met 30 procent te reduceren. Ook liet de maatschappij weten een kwart van haar personeel te willen ontslaan. Dit zou volgens Brussels Airlines nodig zijn om de maatschappij door de coronacrisis te krijgen.

Toekomst

De toekomst voor Brussels Airlines blijft voorlopig nog onzeker. Binnen de Lufthansa groep, waar Brussels Airlines een onderdeel van is, zijn overleggen over wat er met de Belgische nationale maatschappij moet gebeuren.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button