AirlinesBelgiëCoronavirusIndustrieNieuws

‘Toekomst Brussels Airlines onzeker’

Lufthansa zou overwegen Brussels Airlines te verkopen of failliet te laten gaan, zo meldt de Belgische krant ‘La Libre’ op basis van anonieme bronnen.

krimp

Brussels Airlines maakte eerder al bekend haar vloot met 30 procent te reduceren. Ook liet de maatschappij weten een kwart van haar personeel te willen ontslaan. Dit zou volgens Brussels Airlines nodig zijn om de maatschappij door de coronacrisis te krijgen.

Toekomst

De toekomst voor Brussels Airlines blijft voorlopig nog onzeker. Binnen de Lufthansa groep, waar Brussels Airlines een onderdeel van is, zijn overleggen over wat er met de Belgische nationale maatschappij moet gebeuren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close