fbpx
AirlinesCoronavirusNieuws

‘Toekomst Brussels Airlines onzeker’

Lufthansa zou overwegen Brussels Airlines te verkopen of failliet te laten gaan, zo meldt de Belgische krant ‘La Libre’ op basis van anonieme bronnen.

krimp

Brussels Airlines maakte eerder al bekend haar vloot met 30 procent te reduceren. Ook liet de maatschappij weten een kwart van haar personeel te willen ontslaan. Dit zou volgens Brussels Airlines nodig zijn om de maatschappij door de coronacrisis te krijgen.

Toekomst

De toekomst voor Brussels Airlines blijft voorlopig nog onzeker. Binnen de Lufthansa groep, waar Brussels Airlines een onderdeel van is, zijn overleggen over wat er met de Belgische nationale maatschappij moet gebeuren.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button