fbpx
Historische LuchtvaartLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkVideo

Zo ging het er aan toe in de fabriek van Fokker | Video

In de jaren ’50 ontwikkelde Fokker de F-27, hun grootste vliegtuig tot dan toe. De F-27 was relatief succesvol en vliegt nog steeds over de hele wereld. Op commerciële routes wordt het toestel echter niet vaak meer ingezet. In de jaren ’80 werd de F-27 vervangen door de Fokker 50. De onderstaande video toont de productiehallen van Fokker tijdens de productie van de F-27.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button