fbpx
AirlinesCorendonNieuwsNL NieuwsVliegvelden

Vliegverkeer Weeze na 100 dagen pauze weer hervat

Vanochtend is voor het eerst na een lange pauze van 100 dagen weer een vliegtuig vanaf Airport Weeze vertrokken.

Ryanair

Zondagochtend landde er voor het eerst sinds lange tijd weer een Ryanair-vlucht op het vliegveld, vanuit Malaga. Na een korte turnaround vertrok het toestel terug naar Spanje.

Bestemmingen

Vanaf volgende week zal voor het eerst ook Corendon vanaf Weeze gaan vliegen. Vanaf 27 juni vindt de eerste vlucht van het bedrijf tussen Weeze en Antalya plaats. Samen met Ryanair heeft de maatschappij vluchten naar 26 bestemmingen in de planning voor deze zomer staan. In totaal zijn dat 54 wekelijkse vluchten, ongeveer de helft van de reguliere capaciteit.

100 dagen

Het is voor het eerst na een lange ‘Corona-pauze’ dat er weer een vlucht vanaf het vliegveld vertrekt. De luchthaven wordt frequent gereinigd en er gelden veiligheidsvoorschriften voor reizigers. Voor alle passagiers en bezoekers is het dragen van een mondkapje verplicht; mond en neus dienen te worden bedekt. Mondkapjes die in het vliegtuig kunnen worden gedragen, zijn bij de informatiebalie op de luchthaven verkrijgbaar.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button