Historische luchtvaartInflightLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijkVliegtuigtype & -bouwer

Zo was een vlucht met de Concorde als passagier | Video

Tot oktober 2003 was het nog mogelijk om met de supersonisch de oceaan over te steken met de Concorde. Aan boord van de Concorde was te weinig ruimte voor grote stoelen, waardoor passagiers in het toestel niet ruim zaten. De service aan boord van het toestel was echter wel van eerste klasse niveau. Dat een vlucht met de Concorde anders was dan met andere vliegtuigen wordt ook duidelijk gemaakt door de captain, die waarschuwt voor de lucht van de naverbranders.

De onderstaande video toont hoe een vlucht met de Concorde was als passagier.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/