CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersEditors choiceOverig nieuws

Air Mauritius wil in september weer vliegen

Air Mauritius houdt alle vliegtuigen tot en met 31 augustus aan de grond en hoopt in september weer te kunnen vliegen. Wel blijft de maatschappij repatriëringsvluchten en geplande vrachtvluchten uitvoeren.

September

“Onze vluchten worden op 1 september hervat, mits aan alle voorwaarden – inclusief het openen van de grenzen en het opheffen van reisbeperkingen, wordt voldaan”, schrijft de maatschappij in een verklaring. Eind april vroeg de maatschappij uitstel van betaling aan. Er zijn toen twee curators aangesteld om het bedrijf door de betalingsproblemen heen te leiden.

Inkomsten

De coronasituatie leidde ertoe dat de maatschappij de inkomsten zag verdampen. Ook was er toen nog geen zekerheid over wanneer er weer kon worden gevlogen. De maatschappij verwachtte toen nog niet dat de normale activiteiten zouden terugkeren voor het einde van 2020. De maatschappij verwachtte hierdoor in de toekomst waarschijnlijk niet meer te kunnen voldoen aan de financiële verplichtingen en besloot daarom uitstel van betaling aan te vragen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/