fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

Dubai accepteert vanaf juli weer toeristen

Dubai laat van 7 juli weer toeristen toe. Wel moeten de coronamaatregelen strikt worden opgevolgd. Hieronder valt bijvoorbeeld het kunnen aantonen van een negatieve coronatest, welke maximaal 96 uur voor vertrek is uitgevoerd. Het is ook mogelijk om op de luchthaven te worden getest.

Maatregelen

Bij een positieve test moeten reizigers twee weken in zelfisolatie. Bezoekers moeten verder gedekt zijn door een internationale ziektekostenverzekering en zij moeten de app COVID-19 DXB downloaden om hun gegevens te delen. Staatsburgers en andere inwoners van Dubai mogen vanaf dinsdag weer reizen.

VAE

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. De andere landen uit de VAE hebben nog niet bekendgemaakt hun grenzen te openen voor toeristen. Wel werd onlangs bekend dat overstappers weer welkom zijn in de VAE. Emirates en Flydubai kondigden al aan op korte termijn overstaproutes te hervatten.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button