CoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Dubai accepteert vanaf juli weer toeristen

Dubai laat van 7 juli weer toeristen toe. Wel moeten de coronamaatregelen strikt worden opgevolgd. Hieronder valt bijvoorbeeld het kunnen aantonen van een negatieve coronatest, welke maximaal 96 uur voor vertrek is uitgevoerd. Het is ook mogelijk om op de luchthaven te worden getest.

Maatregelen

Bij een positieve test moeten reizigers twee weken in zelfisolatie. Bezoekers moeten verder gedekt zijn door een internationale ziektekostenverzekering en zij moeten de app COVID-19 DXB downloaden om hun gegevens te delen. Staatsburgers en andere inwoners van Dubai mogen vanaf dinsdag weer reizen.

VAE

Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. De andere landen uit de VAE hebben nog niet bekendgemaakt hun grenzen te openen voor toeristen. Wel werd onlangs bekend dat overstappers weer welkom zijn in de VAE. Emirates en Flydubai kondigden al aan op korte termijn overstaproutes te hervatten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close