DuurzaamheidIndustrieInnovatieNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol AirportToekomst NL luchtvaartTreinVideoVliegvelden

Hoe de hyperloop Schiphol kan veranderen | Video

De hyperloop biedt mogelijkheden om Schiphol op een ongekende manier te veranderen. Hoe ziet de toekomst van de supersnelle verbinding eruit?

1000 kilometer per uur

Hoe zou het zijn om niet naar Schiphol te komen voor een vlucht van 1,5 uur, maar in plaats daarvan in een capsule te stappen? Niet zomaar een capsule, maar eentje die je met 1000 kilometer per uur naar je bestemming brengt. In het relevante netwerk zullen over dertig jaar zo’n 73 miljoen mensen per jaar reizen. De kansen voor ‘s lands nationale luchthaven zijn groot: volgens recent onderzoek zou de hyperloop in 2050 hiervan maar liefst 12,5 miljoen passagiers kunnen vervoeren.

Schiphol zegt de hyperloop als serieuze nieuwe transportmogelijkheid te onderzoeken voor reizigers naar Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Bekijk meer over de hyperloop in de onderstaande video’s en het uitgebreide artikel van Up in the Sky:

© Reuters
© Hardt Hyperloop

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/