CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

India hervat internationaal vliegverkeer als binnenlands verkeer op gang is

India hervat het internationale vliegverkeer als het binnenlandse vliegverkeer weer voor 50 tot 60 procent op gang is ten opzichte van de cijfers van vóór de coronacrisis. De heeft Hardeep Singh Puri, de Indiase minister voor burgerluchtvaart, bekendgemaakt via Twitter.

Netwerk

Momenteel mogen Indiase maatschappijen tot dertig procent van het normale binnenlandse netwerk uitvoeren. IndiGo’s CEO Ronojoy Dutta zei onlangs nog in een interview op de Indiase televisie dat hij de overheid oproept om die dertig procent uit te bouwen naar vijftig procent. Ook zei hij dat het tijd werd om de internationale reisrestricties te versoepelen.

Restricties

Op 25 mei werden binnenlandse vluchten na twee maanden hervat. Internationale vluchten zijn nog niet toegestaan. Buurland Bangladesh hervatte de internationale vluchten op 21 juni, nadat deze voor drie maanden waren opgeschort.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close