fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

India hervat internationaal vliegverkeer als binnenlands verkeer op gang is

India hervat het internationale vliegverkeer als het binnenlandse vliegverkeer weer voor 50 tot 60 procent op gang is ten opzichte van de cijfers van vóór de coronacrisis. De heeft Hardeep Singh Puri, de Indiase minister voor burgerluchtvaart, bekendgemaakt via Twitter.

Netwerk

Momenteel mogen Indiase maatschappijen tot dertig procent van het normale binnenlandse netwerk uitvoeren. IndiGo’s CEO Ronojoy Dutta zei onlangs nog in een interview op de Indiase televisie dat hij de overheid oproept om die dertig procent uit te bouwen naar vijftig procent. Ook zei hij dat het tijd werd om de internationale reisrestricties te versoepelen.

Restricties

Op 25 mei werden binnenlandse vluchten na twee maanden hervat. Internationale vluchten zijn nog niet toegestaan. Buurland Bangladesh hervatte de internationale vluchten op 21 juni, nadat deze voor drie maanden waren opgeschort.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button