AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Qatar Airways schroeft aantal vluchten op

Qatar Airways schroeft het aantal vluchten op tot 270 per week naar meer dan 45 bestemmingen. Vorige week zijn de bestemmingen Boedapest, Dar es Salaam, Dhaka, Istanbul en New York weer toegevoegd.

Frequenties

Ook de frequenties van enkele bestemmingen zijn verhoogd vanwege de toegenomen vraag. Hierbij gaat het om Athene, Dallas-Fort Worth, Dublin, Islamabad, Jakarta, Karachi, Lahore, Milaan, Rome en Singapore. Eind mei zei de maatschappij nog te hopen om in de zomer op 80 bestemmingen te vliegen.

Maatregelen

De maatschappij implementeert een aantal veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus, net als andere maatschappijen. Sinds vorige maand zijn passagiers verplicht om een mondkapje te dragen aan boord en het aantal contactmomenten tussen crew en passagiers wordt geminimaliseerd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close