fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair neemt route Wizz Air naar Vilnius over

Ryanair start vluchten op de route Londen Southend – Vilnius. Wizz Air stopte onlangs met deze route.

Route

De vlucht zal twee keer per week worden uitgevoerd. “Klanten van Wizz Air kunnen gebruik blijven maken van lage tarieven en betrouwbare services door over te stappen naar Ryanair. We hebben reddingstarieven ingesteld om klanten te helpen die getroffen worden door de beëindiging van deze route door Wizz Air”, aldus Eimear Ryan, marketing manager bij Ryanair.

Netwerk

Vanaf 1 juli herstelt de maatschappij ook meer dan 30 routes van en naar Nederland. Tijdens corona vloog Ryanair alleen nog tussen Amsterdam en Dublin en Eindhoven en Londen. In totaal herstelt de maatschappij 40 procent van het wereldwijde vliegschema vanaf juli.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button