AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuwsRoutes

Ryanair neemt route Wizz Air naar Vilnius over

Ryanair start vluchten op de route Londen Southend – Vilnius. Wizz Air stopte onlangs met deze route.

Route

De vlucht zal twee keer per week worden uitgevoerd. “Klanten van Wizz Air kunnen gebruik blijven maken van lage tarieven en betrouwbare services door over te stappen naar Ryanair. We hebben reddingstarieven ingesteld om klanten te helpen die getroffen worden door de beëindiging van deze route door Wizz Air”, aldus Eimear Ryan, marketing manager bij Ryanair.

Netwerk

Vanaf 1 juli herstelt de maatschappij ook meer dan 30 routes van en naar Nederland. Tijdens corona vloog Ryanair alleen nog tussen Amsterdam en Dublin en Eindhoven en Londen. In totaal herstelt de maatschappij 40 procent van het wereldwijde vliegschema vanaf juli.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/