fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNaast het nieuws

Investeerders tonen interesse in Comair

De business rescue practitioners (BRP) van Comair zijn in gesprek met potentiële investeerders, wat heeft geleid tot een niet-bindende expression of interest van enkele investeerders.

Investeerders

Aan het begin van deze maand werd bekend dat de BRP’s van de maatschappij in gesprek waren met investeerders. Er werden meer dan 30 investeerders gecontacteerd en daarvan lopen er nu nog gesprekken met zes partijen.

Bod

“Nu er een expression of interest is ontvangen, zullen er verdere onderhandelingen plaatsvinden. De BRP’s willen dat er een binded aanbod wordt gedaan, zodat er voldoende details kunnen worden meegenomen in het reddingsplan voor Comair”, aldus de maatschappij.

Uitstel

De BRP’s hebben tevens om uitstel gevraagd voor het reddingsplan tot 30 juni. De Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij vroeg in mei het business rescue proces aan. Er zijn twee personen aangesteld die het bedrijf voorlopig beheren om Comair weer financieel gezond te krijgen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button