AirlinesCoronaLicht en luchtigLiefhebberNL nieuwsOverig nieuwsTransavia

Kasper van Kooten treedt op aan boord van Transavia

Cabaretier, acteur en columnist Kasper van Kooten trad woensdag op aan boord van een vlucht van Transavia naar Malaga. Van Kooten deed onlangs een oproep op LinkedIn: ‘Bied mij een podium in een vliegtuig voor live entertainment’.

Oproep

Transavia zag de oproep en besloot erop in te gaan. De maatschappij zegt zich te herkennen in het verhaal van Van Kooten. “Willen doen wat je het liefste doet. Maar dat niet kunnen. Om die reden hebben wij besloten hem uit te nodigen”, vertelt Petra de Ruiter, operationeel directeur van Transavia.

Enthousiast

“Op een veilige manier, hoog in de lucht, verbinden we de luchtvaart met de theaterwereld en bieden we Kasper het podium om een stuk van zijn voorstelling in bijzondere setting aan onze passagiers te geven. Een uniek optreden aan boord van een Boeing 737 onderweg naar Malaga in Spanje. Wij keken er erg naar uit en voor onze passagier en crew op deze vlucht was dit een unieke belevenis! Zij waren heel enthousiast en de complimenten voor het optreden van Kasper waren prachtig. Wij hopen hiermee ook anderen te inspireren om de verbinding op te zoeken.” 

Vliegende theatershow

Van Kooten voelt zich vereerd om met Transavia samen te werken: “Ik kan niet wachten tot mijn geliefde theaterzalen weer helemaal open mogen. De coronacrisis treft veel sectoren, waaronder die van mij, maar biedt ook kansen! Ik plaatste een post over een mogelijke samenwerking en Transavia reageerde direct solidair en laat mij op hun vlucht een exclusief comedy-optreden verzorgen! Ik ben vereerd met deze samenwerking en stond te trappelen voor deze korte FLY-OUT, de allereerste vliegende theatershow van Nederland! Het werd een legendarische vlucht.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close