AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Wizz Air start route tussen Eindhoven en Cyprus

Wizz Air vliegt vanaf 1 augustus drie keer per week tussen Eindhoven en Larnaca. Dit is voor het eerst dat Eindhoven een directe verbinding met Cyprus krijgt.

Route

De vluchten zullen worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag met een Airbus A320, waarbij plaats is voor 180 passagiers. Larnaca zag vorig jaar nog 8,3 miljoen passagiers, waarmee het de grootste luchthaven van Cyprus is.

Netwerk

“Cyprus is een mooie toevoeging aan het bestemmingennetwerk van Eindhoven Airport. Het is een populaire vakantiebestemming”, zegt de luchthaven. “Daarnaast is het eiland in het oostelijke deel van de Middellandse zee een zakelijk interessante bestemming voor bijvoorbeeld bedrijven die actief zijn in shipping.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/