AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesVliegvelden

Bijna 100 bestemmingen vanaf Charleroi in zomer

Bijna honderd routes naar 29 landen zullen in de zomer weer hervat worden vanaf Brussels South Charleroi Airport. Een aantal maatschappij vliegen sinds juni alweer vanaf de luchthaven en in juli komen daar nog TUI fly en Air Belgium bij.

TUI

Wizz Air, Pegasus Airlines, Belavia en Ryanair hebben hun activiteiten in juni al herstart en zullen in juli hun aanbod nog uitbreiden. TUI fly vliegt vanaf 3 juli weer voor het eerst vanaf de luchthaven. De eerste route zal naar Malaga gaan. Geleidelijk zal TUI het aantal bestemmingen uitbreiden.

Air Belgium

Air Belgium hervat op 15 juli de trans-Atlantische vluchten vanaf de luchthaven. Opnieuw zal er dan bijvoorbeeld weer naar de Antillen worden gevlogen, met twee wekelijkse vluchten (woensdag en zaterdag) naar Fort-de-France (Martinique) en Pointe-à-Pitre (Guadeloupe).

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/