AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersNL nieuwsOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

Garuda vaker naar Schiphol

Garuda Indonesia wil de komende maanden vaker naar Schiphol. In juli vliegt de maatschappij één keer per week naar Amsterdam en dat moet geleidelijk worden verhoogd naar vijf keer per week.

Frequentie

In augustus en september zal er twee keer naar de luchthaven worden gevlogen om uiteindelijk in oktober vijf keer per week tussen Jakarta en Amsterdam te vliegen. “De frequentieverhoging laat zien dat we positief zijn dat Indonesië snel zal aankondigen dat de grenzen na de zomer weer open gaan voor de Nederlandse en Europese toerist en zakenreiziger”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager Continental Europe van Garuda Indonesia.

Winterschema

“Garuda Indonesia heeft in deze periode geen tijdelijke stop ingesteld voor vluchten van en naar Schiphol, en is gewoon door blijven vliegen”, aldus Wouters. Het winterschema vanaf 25 oktober blijft ongewijzigd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/