fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Garuda vaker naar Schiphol

Garuda Indonesia wil de komende maanden vaker naar Schiphol. In juli vliegt de maatschappij één keer per week naar Amsterdam en dat moet geleidelijk worden verhoogd naar vijf keer per week.

Frequentie

In augustus en september zal er twee keer naar de luchthaven worden gevlogen om uiteindelijk in oktober vijf keer per week tussen Jakarta en Amsterdam te vliegen. “De frequentieverhoging laat zien dat we positief zijn dat Indonesië snel zal aankondigen dat de grenzen na de zomer weer open gaan voor de Nederlandse en Europese toerist en zakenreiziger”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager Continental Europe van Garuda Indonesia.

Winterschema

“Garuda Indonesia heeft in deze periode geen tijdelijke stop ingesteld voor vluchten van en naar Schiphol, en is gewoon door blijven vliegen”, aldus Wouters. Het winterschema vanaf 25 oktober blijft ongewijzigd.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button