fbpx
Column GoofKLMLiefhebberNaast het nieuwsOpinie

Journeys of donation! | Column Goof

Allereerst: gefeliciteerd Maarten, Paul, Petra, Rob, Luuk, Erik, Julius en Ben.

Jullie toekomst is weer een beetje zekerder geworden. Jullie kunnen een klein blauw taartje bestellen.   

Al zijn er blijvende trends, die met geen miljarden af te wenden zijn. Heel dicht naast vreemde mensen staan of zitten is een beetje eng geworden. Mannetje aan mannetje over de Ramblas en de Karelsbrug schuifelen zal minder populair worden. Zakenmensen hebben opeens van hun kinderen leren Skypen en Zoomen. Dat gaat het luchtvervoer van de toekomst shapen. Absoluut. Denk ik. 

Maar de jaarlijkse vliegvakantie gaan we ons niet laten afpakken. Absoluut. Denk ik. 

Hoe dan ook: de hardwerkende koningskinderen met hun altijd zo enthousiaste “Hoera, volgende week heb ik een Bangkok!” krijgen van hun zeventien miljoen landgenoten een fijne steun in de rug. 

Maar sorry, Erwin en Anita, júllie airline moet het de komende jaren op eigen houtje redden. En Bert, Ruben, Gertjan, Sander en Mirella: ook jullie werken met al je vakmanschap, passie en al je inzet in de luchtvaart. 

Alleen toevallig niet in een hemelsblauw pak in een hemelsblauw vliegtuig. 

Goof Bakker

[email protected]

Meer lezen? www.goofbakker.nl

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button