ColumnGoofKLMLiefhebberNaast het nieuws

Journeys of donation! | Column Goof

Allereerst: gefeliciteerd Maarten, Paul, Petra, Rob, Luuk, Erik, Julius en Ben.

Jullie toekomst is weer een beetje zekerder geworden. Jullie kunnen een klein blauw taartje bestellen.   

Al zijn er blijvende trends, die met geen miljarden af te wenden zijn. Heel dicht naast vreemde mensen staan of zitten is een beetje eng geworden. Mannetje aan mannetje over de Ramblas en de Karelsbrug schuifelen zal minder populair worden. Zakenmensen hebben opeens van hun kinderen leren Skypen en Zoomen. Dat gaat het luchtvervoer van de toekomst shapen. Absoluut. Denk ik. 

Maar de jaarlijkse vliegvakantie gaan we ons niet laten afpakken. Absoluut. Denk ik. 

Hoe dan ook: de hardwerkende koningskinderen met hun altijd zo enthousiaste “Hoera, volgende week heb ik een Bangkok!” krijgen van hun zeventien miljoen landgenoten een fijne steun in de rug. 

Maar sorry, Erwin en Anita, júllie airline moet het de komende jaren op eigen houtje redden. En Bert, Ruben, Gertjan, Sander en Mirella: ook jullie werken met al je vakmanschap, passie en al je inzet in de luchtvaart. 

Alleen toevallig niet in een hemelsblauw pak in een hemelsblauw vliegtuig. 

Goof Bakker

[email protected]

Meer lezen? www.goofbakker.nl

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/