fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Kleurenschema Britse regeringsvliegtuig onthuld | Video

Het nieuwe kleurenschema van het Britse regeringstoestel is onthuld. De Airbus A330, die al langer dienst doet als regeringsvliegtuig, is op verzoek van Boris Johnson in een nationalistisch jasje gestoken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button