NieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Embraer bouwt eerste Legacy 450 om naar Praetor 500

Embraer heeft de eerste Legacy 450 omgebouwd naar een Praetor 500 voor een anonieme klant. De conversie werd uitgevoerd in het Embraer Executive Jets Service Center op Bradley International Airport in Windsor Locks, Connecticut.

Vliegbereik

Waar de Legacy 450 een vliegbereik heeft van 2900 nautische mijl, kan de Praetor 500 3340 nautische mijl vliegen. Omgerekend komt dat neer op respectievelijk 5370,8 kilometer en 6185,68 kilometer.

Aanpassing

Verschillende systemen werden aangepast of verplaatst om het toestel een hoger vliegbereik te kunnen geven. Uiteindelijk maakten de nieuwe winglets die op de Praetor worden gebruikt de conversie af en de logo’s werden vervangen door Praetor-logo’s.

Zakenjet

“De servicecentra van Embraer zijn goed voorbereid met onderdelensets en vakkundig personeel en staan ​​klaar om de meest technologisch geavanceerde middelgrote zakenjet die ooit gemaakt is, de Praetor 500, aan onze bestaande Legacy 450-klanten te leveren”, zegt Johann Bordais, President & CEO bij Embraer Service & Support. “Deze conversie maakt een geweldig vliegtuig nog meer toonaangevend in de sector.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/