AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Wizz Air breidt weer uit op Charleroi

Wizz Air voegt opnieuw een route toe vanaf Brussels South Charleroi Airport. Vanaf 24 juli zal de maatschappij drie keer per week naar Varna in Bulgarije vliegen.

Vlucht

Op maandag, woensdag en vrijdag zal de route worden uitgevoerd met een A320. Er is plek voor 180 personen en het vliegtuig vertrekt om 20:10 uur vanuit Brussel en landt om 00:15 uur in Varna. Omgekeerd vertrekt het toestel om 17.25 uur uit Varna en landt het om 19:40 in Brussel.

Ontwikkeling

Eerder kondigde Wizz Air al vier nieuwe routes aan vanaf Charleroi: Wenen, Tirana, Belgrado en Bacâu. “Wizz Air zet zijn ontwikkeling met vertrek vanuit onze luchthaven verder. Het vertrouwen dat onze teams krijgen moet worden beklemtoond en we kunnen hen hier alleen maar voor bedanken”, zegt Philippe Verdonck, CEO van Brussels South Charleroi Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/