fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

LOT breidt zomerschema uit met 15 bestemmingen

LOT Polish Airlines breidt het zomerschema vanaf 15 juli uit met 15 bestemmingen. Vanaf juli start de maatschappij de vluchten weer op.

Bestemmingen

De extra bestemmingen die worden hervat zijn: München, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Parijs, Kopenhagen, Milaan, Zürich, Genève, Zagreb, Ljubljana, Madrid, Riga en Tallinn. Alle routes worden aangevlogen vanaf Warschau Chopin Airport.

Frequenties

Verder worden de frequenties op enkele routes die eerder al waren aangekondigd verhoogd. Onder andere de route van Warschau naar Amsterdam en Brussel zal vaker worden uitgevoerd vanwege de grote vraag.

Juli

Vanaf 1 juli vliegt LOT aanvankelijk vier tot vijf keer per week naar 20 bestemmingen en vanaf 3 juli worden er 36 bestemmingen aangeboden. Vanaf half juli worden de extra internationale bestemmingen toegevoegd. Eind augustus moet het netwerk weer op bijna 70 routes zitten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button