AirlinesCoronaCorona impact passagiersEindhoven AirportNL nieuwsOverig nieuwsRoutes

40 vluchten per dag vanaf Eindhoven in juli

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport neemt vanaf juli toe naar veertig vluchten per dag. In juli en augustus moet het aantal vluchten verder worden uitgebreid.

Ryanair

Op woensdag 1 juli start Ryanair met de uitbreiding van het vliegschema. Onder andere naar Portugal, Spanje, Ibiza, Griekenland en Polen wordt er dan weer gevlogen. De afgelopen maanden vloog de maatschappij nog beperkt vanaf Eindhoven. Vanaf 3 augustus vliegt de maatschappij ook naar Cyprus, zo werd vandaag bekend.

Transavia

Transavia voert het aantal vluchten ook vanaf juli op. Dan worden bijvoorbeeld Griekenland, de Canarische eilanden, Spanje en Kroatië weer aangevlogen. Op 18 juni hervatte de maatschappij de vluchten op Eindhoven naar Portugal, Spanje en Italië.

Wizz Air

Ten slotte hervat Wizz Air de vluchten vanaf Eindhoven eveneens vanaf juli. Drie keer per week zal er naar Tirana in Albanië worden gevlogen en dagelijks wordt Milaan Malpensa aangevlogen. Vanaf 1 augustus vliegt Wizz Air ook naar Lanarca in Cyprus.

Maatregelen

Op de luchthaven zijn verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar en medewerkers. Passagiers hebben verder een gezondheidsverklaring nodig en de terminal is de komende tijd alleen toegankelijk voor passagiers en medewerkers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/