fbpx
AirlinesCoronavirusEindhoven AirportNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

40 vluchten per dag vanaf Eindhoven in juli

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport neemt vanaf juli toe naar veertig vluchten per dag. In juli en augustus moet het aantal vluchten verder worden uitgebreid.

Ryanair

Op woensdag 1 juli start Ryanair met de uitbreiding van het vliegschema. Onder andere naar Portugal, Spanje, Ibiza, Griekenland en Polen wordt er dan weer gevlogen. De afgelopen maanden vloog de maatschappij nog beperkt vanaf Eindhoven. Vanaf 3 augustus vliegt de maatschappij ook naar Cyprus, zo werd vandaag bekend.

Transavia

Transavia voert het aantal vluchten ook vanaf juli op. Dan worden bijvoorbeeld Griekenland, de Canarische eilanden, Spanje en Kroatië weer aangevlogen. Op 18 juni hervatte de maatschappij de vluchten op Eindhoven naar Portugal, Spanje en Italië.

Wizz Air

Ten slotte hervat Wizz Air de vluchten vanaf Eindhoven eveneens vanaf juli. Drie keer per week zal er naar Tirana in Albanië worden gevlogen en dagelijks wordt Milaan Malpensa aangevlogen. Vanaf 1 augustus vliegt Wizz Air ook naar Lanarca in Cyprus.

Maatregelen

Op de luchthaven zijn verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar en medewerkers. Passagiers hebben verder een gezondheidsverklaring nodig en de terminal is de komende tijd alleen toegankelijk voor passagiers en medewerkers.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button