CoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelIndustrieOverig nieuws

Doek valt voor NokScoot

Het doek valt voor NokScoot. De maatschappij is een joint venture tussen Scoot (49 procent) en Nok Air (51 procent), maar is sinds de oprichting in 2014 niet winstgevend.

29 cent

Scoot (onderdeel van Singapore Airlines Group) wilde al haar aandelen in NokScoot verkopen aan Nok Air, voor een symbolisch bedrag van 1 Baht, omgerekend 0,29 eurocent. Maar Nok Air sloeg het aanbod af.

Opheffing

Het bestuur van NokScoot stemde vandaag voor opheffing van de maatschappij. De maatschappij kon nooit winstgevend worden en door de pandemie verslechterde de situatie nog verder. “Scoot ziet geen weg naar herstel en duurzame groei voor NokScoot”, zegt Scoot. Wel blijft Thailand een belangrijke markt voor de SIA Group.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/