fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa weer voor de helft in de lucht

Vijftig procent van de vloot van de Lufthansa Group wordt weer ingezet voor lijnvluchten. In juli is er veertig procent van de capaciteit beschikbaar en tot oktober zullen er 380 vliegtuigen worden ingezet, 200 meer dan in juni.

Netwerk

Lufthansa en dochter Austrian, Swiss, Brussels en Eurowings hebben het vliegschema voor het hele zomerseizoen gepubliceerd. Eind oktober wordt 90 procent van het oorspronkelijk geplande aantal short- en medium-haul vluchten uitgevoerd en 70 procent van het long-haul netwerk.

Lufthansa

Lufthansa zelf biedt daarmee 150 frequenties naar Amerika, 90 vluchten per week naar AziĆ«, 45 naar het Midden-Oosten en 40 naar Afrika. Vanaf oktober worden de vluchten vanaf Frankfurt en MĆ¼nchen ook hervat. Wat betreft de short- en medium haul worden er weer 2100 wekelijkse connecties aangeboden.

Grenzen

“Beetje bij beetje gaan de grenzen weer open. De vraag neemt toe, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Daarom breiden we ons vliegschema en netwerk uit voor onze herstart. Ik ben blij dat we onze gasten weer meer connecties kunnen bieden naar alle delen van de wereld met de Lufthansa Group Airlines via al onze hubs”, aldus Harry Hohmeister, lid van de raad van bestuur van Lufthansa.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button