AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutes

Ryanair start route tussen Eindhoven en Cyprus

Ryanair start op 3 augustus een route tussen Eindhoven Airport en Paphos in Cyprus. De vlucht moet twee keer per week worden uitgevoerd.

Ryanair

“We zijn verheugd een nieuwe tweewekelijkse vlucht van Eindhoven naar Paphos aan te kondigen die vanaf 3 augustus begint als onderdeel van ons zomerschema voor 2020. Nederlandse klanten kunnen nu een zonvakantie naar Cyprus boeken”, aldus Hélène Bégasse, PR & communicatiemanager bij Ryanair.

Wizz Air

Hiermee heeft Eindhoven Airport twee verbindingen met Cyprus. Vorige week maakte Wizz Air bekend vanaf 1 augustus drie keer per week tussen Eindhoven en Larnaca te vliegen. De vluchten van Wizz Air zullen worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag met een Airbus A320.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/