fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines stelt hervatting long-haul vluchten uit tot augustus

Brussels Airlines stelt de hervatting van de long-haul vluchten uit tot augustus, vanwege aanhoudende reisbeperkingen. Oorspronkelijk stond de herstart gepland voor 22 juni.

Vliegschema

Tegelijkertijd lanceert de maatschappij het vliegschema voor september en oktober. In die maanden zal de maatschappij 45 procent van het normale vluchtaanbod uitvoeren met 27 toestellen.

Long-haul

Bovenop de langeafstandsbestemmingen waarvan de hervatting in mei werd aangekondigd, wil de maatschappij ook Freetown weer met Brussel verbinden vanaf augustus.

Medium-haul

Op de middellange afstand worden er een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd, te weten: Bazel, Birmingham, Bologna, Edinburgh, Göteborg, Milaan Linate en Warschau.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button