AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuwsRoutes

Brussels Airlines stelt hervatting long-haul vluchten uit tot augustus

Brussels Airlines stelt de hervatting van de long-haul vluchten uit tot augustus, vanwege aanhoudende reisbeperkingen. Oorspronkelijk stond de herstart gepland voor 22 juni.

Vliegschema

Tegelijkertijd lanceert de maatschappij het vliegschema voor september en oktober. In die maanden zal de maatschappij 45 procent van het normale vluchtaanbod uitvoeren met 27 toestellen.

Long-haul

Bovenop de langeafstandsbestemmingen waarvan de hervatting in mei werd aangekondigd, wil de maatschappij ook Freetown weer met Brussel verbinden vanaf augustus.

Medium-haul

Op de middellange afstand worden er een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd, te weten: Bazel, Birmingham, Bologna, Edinburgh, Göteborg, Milaan Linate en Warschau.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/