fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Brussels Airlines stelt hervatting long-haul vluchten uit tot augustus

Brussels Airlines stelt de hervatting van de long-haul vluchten uit tot augustus, vanwege aanhoudende reisbeperkingen. Oorspronkelijk stond de herstart gepland voor 22 juni.

Vliegschema

Tegelijkertijd lanceert de maatschappij het vliegschema voor september en oktober. In die maanden zal de maatschappij 45 procent van het normale vluchtaanbod uitvoeren met 27 toestellen.

Long-haul

Bovenop de langeafstandsbestemmingen waarvan de hervatting in mei werd aangekondigd, wil de maatschappij ook Freetown weer met Brussel verbinden vanaf augustus.

Medium-haul

Op de middellange afstand worden er een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd, te weten: Bazel, Birmingham, Bologna, Edinburgh, Göteborg, Milaan Linate en Warschau.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button