AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

EasyJet hervat vluchten vanaf Berlijn

EasyJet heeft de vluchten vanaf Berlijn hervat. De maatschappij voert vanaf de Duitse luchthaven weer 39 routes uit. In augustus moet dat worden verhoogd naar 50 routes.

Bestemmingen

Bestemmingen als Barcelona, Parijs, Amsterdam en Kreta zullen weer worden aangevlogen vanaf Berlijn, evenals Tenerife, Faro en Fuerteventura. EasyJet zal met vijf vliegtuigen vanaf Schönefeld vliegen en met vier vanaf Tegel.

Opstarten

“We zijn blij dat we eindelijk weer kunnen opstarten. Om te beginnen zullen we de bestemmingen met de grootste vraag weer aanvliegen, bijvoorbeeld de Griekse eilanden, Bulgarije, Kroatië en Italië”, zegt Stephen Erler, country manager Duitsland bij easyJet. “Stadsbestemmingen zoals Parijs, Amsterdam, Bazel, Londen en Kopenhagen worden geleidelijk toegevoegd.”

Schiphol

Deze week hervatte easyJet ook weer de vluchten vanaf Schiphol. Woensdagochtend om zeven uur vertrok de eerste vlucht weer naar het Spaanse Malaga onder vluchtnummer EJU7957. Later op die dag vloog de maatschappij naar onder andere Manchester, Londen Gatwick, Palma de Mallorca en Berlijn.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close