fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

EasyJet hervat vluchten vanaf Berlijn

EasyJet heeft de vluchten vanaf Berlijn hervat. De maatschappij voert vanaf de Duitse luchthaven weer 39 routes uit. In augustus moet dat worden verhoogd naar 50 routes.

Bestemmingen

Bestemmingen als Barcelona, Parijs, Amsterdam en Kreta zullen weer worden aangevlogen vanaf Berlijn, evenals Tenerife, Faro en Fuerteventura. EasyJet zal met vijf vliegtuigen vanaf Schönefeld vliegen en met vier vanaf Tegel.

Opstarten

“We zijn blij dat we eindelijk weer kunnen opstarten. Om te beginnen zullen we de bestemmingen met de grootste vraag weer aanvliegen, bijvoorbeeld de Griekse eilanden, Bulgarije, Kroatië en Italië”, zegt Stephen Erler, country manager Duitsland bij easyJet. “Stadsbestemmingen zoals Parijs, Amsterdam, Bazel, Londen en Kopenhagen worden geleidelijk toegevoegd.”

Schiphol

Deze week hervatte easyJet ook weer de vluchten vanaf Schiphol. Woensdagochtend om zeven uur vertrok de eerste vlucht weer naar het Spaanse Malaga onder vluchtnummer EJU7957. Later op die dag vloog de maatschappij naar onder andere Manchester, Londen Gatwick, Palma de Mallorca en Berlijn.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button