fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuws

Garuda komt met flexibele tickets in afwachting restricties Indonesië

Garuda Indonesië biedt deze maand flexibele reistickets aan in afwachting van de opening van de Indonesische grenzen. Vliegtickets die tussen 1 en 31 juli worden geboekt met een reisperiode tot en met 20 juni 2021, kunnen zonder extra wijzigingskosten worden omgeboekt als de reis door omstandigheden toch uitgesteld moet worden.

Grenzen

“Met dit programma hopen wij alvast passagiers de mogelijkheid te geven om te boeken en zo nodig hun reis aan te passen in afwachting van de opening van de grenzen”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager van Garuda Indonesia. “Uiteraard begrijpen wij dat er nog veel onzekerheid is en dat willen wij hiermee wegnemen. Indien nodig dan zullen we het programma verlengen en/of aanpassen.”

Flex

Het flex-programma is geldig op alle binnenlandse en internationale routes die door Garuda worden uitgevoerd, met uitzondering van Jeddah en Medina. Als er wordt omgeboekt dan moet de nieuwe reisdatum voor 31 december 2020 worden doorgegeven. De nieuwe vlucht kan worden geboekt met een reisdatum tot uiterlijk 20 juni 2021. De vlucht mag maximaal twee keer kosteloos gewijzigd worden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button