AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuws

Garuda komt met flexibele tickets in afwachting restricties Indonesië

Garuda Indonesië biedt deze maand flexibele reistickets aan in afwachting van de opening van de Indonesische grenzen. Vliegtickets die tussen 1 en 31 juli worden geboekt met een reisperiode tot en met 20 juni 2021, kunnen zonder extra wijzigingskosten worden omgeboekt als de reis door omstandigheden toch uitgesteld moet worden.

Grenzen

“Met dit programma hopen wij alvast passagiers de mogelijkheid te geven om te boeken en zo nodig hun reis aan te passen in afwachting van de opening van de grenzen”, zegt Rick Wouters, Marketing & Sales Manager van Garuda Indonesia. “Uiteraard begrijpen wij dat er nog veel onzekerheid is en dat willen wij hiermee wegnemen. Indien nodig dan zullen we het programma verlengen en/of aanpassen.”

Flex

Het flex-programma is geldig op alle binnenlandse en internationale routes die door Garuda worden uitgevoerd, met uitzondering van Jeddah en Medina. Als er wordt omgeboekt dan moet de nieuwe reisdatum voor 31 december 2020 worden doorgegeven. De nieuwe vlucht kan worden geboekt met een reisdatum tot uiterlijk 20 juni 2021. De vlucht mag maximaal twee keer kosteloos gewijzigd worden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/