CoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsSchiphol AirportZakelijke Reiziger

Sommige Star Alliance passagiers kunnen terecht in Aspire Lounges Schiphol

De Star Alliance Lounge op Schiphol is nog gesloten. Passagiers van maatschappijen die hierbij zijn aangesloten kunnen hier dus nog niet terecht, maar sommige passagiers kunnen wel in de Aspire Lounges terecht.

Aspire

De Aspire Lounges – zowel Schengen als Non-Schengen – zijn inmiddels wel weer open tussen 6 uur ’s ochtends en 18 uur ’s avonds, al kunnen niet alle Star-passagiers daar gebruik van maken. “Verschillende Star Airlines hebben inmiddels bij hun passagiers aangegeven dat het geen gebruik mag maken van de Aspire Schengen Lounge”, zegt Rob Diependaal, COO bij Swissport, tegen Up in the Sky. Swissport baat beide lounges, die naast elkaar zitten en een gezamenlijke keuken hebben, uit.

Tijdelijk

Maar dit zal van tijdelijke aard zijn totdat de Star Alliance Lounge weer open gaat. Hier is alleen nog geen geplande heropeningsdatum voor. Sommige Star-passagiers kunnen juist wel weer gebruik maken van de Aspire lounge. “Wij als Swissport bieden de Aspire Schengen Lounge direct naast de Star Alliance Lounge aan als alternatief, maar een aantal airlines wachten met toegang tot de Star Lounge weer open is”, aldus Diependaal.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/