fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Sommige Star Alliance passagiers kunnen terecht in Aspire Lounges Schiphol

De Star Alliance Lounge op Schiphol is nog gesloten. Passagiers van maatschappijen die hierbij zijn aangesloten kunnen hier dus nog niet terecht, maar sommige passagiers kunnen wel in de Aspire Lounges terecht.

Aspire

De Aspire Lounges – zowel Schengen als Non-Schengen – zijn inmiddels wel weer open tussen 6 uur ’s ochtends en 18 uur ’s avonds, al kunnen niet alle Star-passagiers daar gebruik van maken. “Verschillende Star Airlines hebben inmiddels bij hun passagiers aangegeven dat het geen gebruik mag maken van de Aspire Schengen Lounge”, zegt Rob Diependaal, COO bij Swissport, tegen Up in the Sky. Swissport baat beide lounges, die naast elkaar zitten en een gezamenlijke keuken hebben, uit.

Tijdelijk

Maar dit zal van tijdelijke aard zijn totdat de Star Alliance Lounge weer open gaat. Hier is alleen nog geen geplande heropeningsdatum voor. Sommige Star-passagiers kunnen juist wel weer gebruik maken van de Aspire lounge. “Wij als Swissport bieden de Aspire Schengen Lounge direct naast de Star Alliance Lounge aan als alternatief, maar een aantal airlines wachten met toegang tot de Star Lounge weer open is”, aldus Diependaal.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button