AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerGroningen AirportNL nieuwsOverig nieuwsRoutesTransavia

Transavia voor het eerst weer vertrokken vanaf Groningen

Transavia heeft de vluchten vanaf Groningen Airport Eelde hervat. De eerste vlucht vertrok vandaag naar Heraklion (Kreta). Ook Mallorca zal weer worden aangevlogen vanaf de luchthaven.

Eerste vlucht

Op de eerste vlucht zaten 146 passagiers. “Wij zijn verheugd dat vliegreizen vanuit onze regio weer mogelijk zijn en wij onze passagiers een vertrouwd vertrek vanaf onze luchthaven kunnen bieden”, zegt Lizette van Dijken, manager marketing en communicatie bij Eelde.

Mallorca

De vluchten naar Palma de Mallorca worden vanaf 5 juli hervat en vanaf september vliegt TUI weer naar Las Palmas vanaf Groningen. “Wij zijn blij dat we na de opstart van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nu ook weer vanaf Groningen onze vluchten kunnen uitvoeren. Met de eerste vlucht vandaag vanaf Groningen naar Heraklion in Griekenland zijn nu alle Nederlandse Airports voor Transavia weer operationeel. Wij wensen al onze passagiers een plezierige vlucht en een fijn verblijf toe op hun vakantiebestemming”, aldus Charles Verstegen, lead base partner bij Transavia.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close