fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersGroningen AirportNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTransavia

Transavia voor het eerst weer vertrokken vanaf Groningen

Transavia heeft de vluchten vanaf Groningen Airport Eelde hervat. De eerste vlucht vertrok vandaag naar Heraklion (Kreta). Ook Mallorca zal weer worden aangevlogen vanaf de luchthaven.

Eerste vlucht

Op de eerste vlucht zaten 146 passagiers. “Wij zijn verheugd dat vliegreizen vanuit onze regio weer mogelijk zijn en wij onze passagiers een vertrouwd vertrek vanaf onze luchthaven kunnen bieden”, zegt Lizette van Dijken, manager marketing en communicatie bij Eelde.

Mallorca

De vluchten naar Palma de Mallorca worden vanaf 5 juli hervat en vanaf september vliegt TUI weer naar Las Palmas vanaf Groningen. “Wij zijn blij dat we na de opstart van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nu ook weer vanaf Groningen onze vluchten kunnen uitvoeren. Met de eerste vlucht vandaag vanaf Groningen naar Heraklion in Griekenland zijn nu alle Nederlandse Airports voor Transavia weer operationeel. Wij wensen al onze passagiers een plezierige vlucht en een fijn verblijf toe op hun vakantiebestemming”, aldus Charles Verstegen, lead base partner bij Transavia.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button