BoeingBoeing 747IndustrieNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Qantas wil afscheidsvluchten uitvoeren met Boeing 747’s

De Australische nationale maatschappij Qantas wil deze maand drie afscheidsvluchten uitvoeren met Boeing 747’s. Eerder dit jaar kondigde de maatschappij aan de jumbo vervroegd te pensioneren.

Vluchten

De drie vluchten, elk een uur lang, zullen op 13, 15 en 17 juli worden uitgevoerd vanuit Sydney, Brisbane en Canberra. De tickets zijn vanaf dinsdag te koop op de website van Qantas. Een economy stoel kost 400 australische dollar, grofweg 250 euro. Een business class stoel kost 747 australische dollar, omgerekend ongeveer 460 euro. Premium economy stoelen zouden gereserveerd zijn voor personeel van de maatschappij.

Mojave

Na de afscheidsvluchten zal de laatste lijnvlucht voor de 747 bij Qantas, van Sydney naar Los Angeles, worden uitgevoerd. Vanuit Los Angeles zal het toestel doorvliegen naar de Mojave woestijn om opgeslagen te worden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/