fbpx
BoeingNieuwsVliegtuigen

Qantas wil afscheidsvluchten uitvoeren met Boeing 747’s

De Australische nationale maatschappij Qantas wil deze maand drie afscheidsvluchten uitvoeren met Boeing 747’s. Eerder dit jaar kondigde de maatschappij aan de jumbo vervroegd te pensioneren.

Vluchten

De drie vluchten, elk een uur lang, zullen op 13, 15 en 17 juli worden uitgevoerd vanuit Sydney, Brisbane en Canberra. De tickets zijn vanaf dinsdag te koop op de website van Qantas. Een economy stoel kost 400 australische dollar, grofweg 250 euro. Een business class stoel kost 747 australische dollar, omgerekend ongeveer 460 euro. Premium economy stoelen zouden gereserveerd zijn voor personeel van de maatschappij.

Mojave

Na de afscheidsvluchten zal de laatste lijnvlucht voor de 747 bij Qantas, van Sydney naar Los Angeles, worden uitgevoerd. Vanuit Los Angeles zal het toestel doorvliegen naar de Mojave woestijn om opgeslagen te worden.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button