AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusFinancieelIndustrieLow-costOverig nieuws

Ryanair wil in juli bijna alle reizigers hebben terugbetaald

Ryanair heeft aangekondigd 90 procent van haar gedupeerde reizigers in juli te willen hebben terugbetaald, zowel met geld als met vouchers. De maatschappij geeft aan de afgelopen maand al een groot deel van haar reizigers te hebben terugbetaald.

Juni

De Ierse prijsvechter is sinds juni, toen het hoofdkantoor van het bedrijf heropende, bezig met het terugbetalen van reizigers. Alle reizigers die vanwege een in maart geannuleerde vlucht geld terug kregen zijn volgens Ryanair terugbetaald. Eind juli wil de maatschappij 90 procent van de reizigers met een ticket voor een vlucht tussen maart en juni hebben terugbetaald.

Direct

Een uitzondering zijn passagiers die hun vlucht niet direct bij Ryanair hebben geboekt. De Ierse maatschappij geeft aan dat het langer zal duren om deze reizigers te vergoeden omdat veel reisorganisaties niet de correcte informatie doorgeven aan de maatschappij. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/