fbpx
AirlinesCoronavirusFinancieelNaast het nieuws

Ryanair wil in juli bijna alle reizigers hebben terugbetaald

Ryanair heeft aangekondigd 90 procent van haar gedupeerde reizigers in juli te willen hebben terugbetaald, zowel met geld als met vouchers. De maatschappij geeft aan de afgelopen maand al een groot deel van haar reizigers te hebben terugbetaald.

Juni

De Ierse prijsvechter is sinds juni, toen het hoofdkantoor van het bedrijf heropende, bezig met het terugbetalen van reizigers. Alle reizigers die vanwege een in maart geannuleerde vlucht geld terug kregen zijn volgens Ryanair terugbetaald. Eind juli wil de maatschappij 90 procent van de reizigers met een ticket voor een vlucht tussen maart en juni hebben terugbetaald.

Direct

Een uitzondering zijn passagiers die hun vlucht niet direct bij Ryanair hebben geboekt. De Ierse maatschappij geeft aan dat het langer zal duren om deze reizigers te vergoeden omdat veel reisorganisaties niet de correcte informatie doorgeven aan de maatschappij. 

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button