AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieOverig nieuwsRoutes

Verenigd Koninkrijk past quarantaine maatregel aan

Het Verenigd koninkrijk schaft vanaf 10 juli de quarantaine maatregel af. Reizigers moesten, ongeacht waar zij vandaan kwamen, twee weken in quarantaine wanneer zij het Verenigd Koninkrijk in wilden.

Lijst

Reizigers die afkomstig zijn uit een land of gebied dat op deze lijst staat, zoals Nederland, hoeven vanaf 10 juli niet meer in quarantaine. Wie minder dan twee weken voor aankomst in het Verenigd Koninkrijk in een land of gebied is geweest dat niet op de lijst staat, moet alsnog in quarantaine.

Rechtszaak

British Airways, Easyjet en Ryanair hebben door het afschaffen van de maatregel de door hen aangespannen processen tegen de Britse overheid gestopt. De maatschappijen waren bang dat de maatregel zou leiden tot het wegvallen van passagiersstromen van en naar het Verenigd Koninkrijk. Sinds de quarantaine maatregel van kracht is zijn de passagiersaantallen op Britse luchthavens gedaald.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/