fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Vliegveldervaring zonder te vliegen: nu te boeken

Voor wie reizen per vliegtuig erg heeft gemist de afgelopen maanden is er in Taiwan een oplossing bedacht. Meer dan 7.000 vliegfanaten hebben zich kunnen opgegeven om een volledige vlieggeldervaring mee te maken. Na inchecken, beveiligingscontrole en het boarden konden uiteindelijk 60 gelukkigen, die uit de 7.000 aanmeldingen werden gekozen, plaats nemen in een Airbus A330 van China Airlines. Na even gezeten te hebben en een praatje te hebben gemaakt met het cabinepersoneel hebben de inzittenden het toestel weer verlaten.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button