Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Vliegveldervaring zonder te vliegen: nu te boeken

Voor wie reizen per vliegtuig erg heeft gemist de afgelopen maanden is er in Taiwan een oplossing bedacht. Meer dan 7.000 vliegfanaten hebben zich kunnen opgegeven om een volledige vlieggeldervaring mee te maken. Na inchecken, beveiligingscontrole en het boarden konden uiteindelijk 60 gelukkigen, die uit de 7.000 aanmeldingen werden gekozen, plaats nemen in een Airbus A330 van China Airlines. Na even gezeten te hebben en een praatje te hebben gemaakt met het cabinepersoneel hebben de inzittenden het toestel weer verlaten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/