AirlinesIndustrieNieuwsOpmerkelijk

Kleine Canadese maatschappij richt mysterieuze dochter op

De Canadese maatschappij Nolinor Aviation, een maatschappij met slechts 200 werknemers, heeft op twitter gehint naar het opzetten van een dochteronderneming.

Vliegtuig

De tweet van de maatschappij toont een Boeing die geregistreerd staat als C-GGWX, een 737-400 die kort geleden nog in dienst was bij de Canadese budgetmaatschappij Flair Airlines.

Nolinor

Nolinor Aviation is een maatschappij die zich voornamelijk richt op charter operaties naar het noorden van Canada. De maatschappij vliegt onder andere met Boeing 737-200’s en Convair 580’s. De maatschappij voert geen lijnvluchten uit voor passagiers.

-400

Naar verwachting wil de maatschappij met haar 737-400 een entree maken op de passagiers markt. De maatschappij heeft nog niets bevestigd over wat er precies met het toestel zal gebeuren of wat de plannen zijn voor de nieuwe maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close