AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieInflightOverig nieuws

Wetsvoorstel voor verbod op verkoop middelste stoelen in de VS

De Amerikaanse senator Jeff Merkley heeft bekendgemaakt een wet voor te willen stellen waarmee de verkoop van de middelste stoelen in vliegtuigen gedurende de coronacrisis verboden wordt.

Besluit

Merkley plaatste deze week een foto op twitter van hoe hij in een vol vliegtuig zat. Kort daarna kondigde hij aan een wetsvoorstel in te willen dienen om de middelste stoel leeg te houden. Op deze manier wil de senator meer afstand creëren tussen passagiers.

Verkoop

Verschillende Amerikaanse maatschappijen zijn al gestopt met de verkoop van de middelste stoelen. Zo heeft Delta aangekondigd de middelste stoelen tot 30 september leeg te houden. Ook budgetmaatschappijen als JetBlue en Southwest proberen de de stoel in het midden leeg te houden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close