fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Wetsvoorstel voor verbod op verkoop middelste stoelen in de VS

De Amerikaanse senator Jeff Merkley heeft bekendgemaakt een wet voor te willen stellen waarmee de verkoop van de middelste stoelen in vliegtuigen gedurende de coronacrisis verboden wordt.

Besluit

Merkley plaatste deze week een foto op twitter van hoe hij in een vol vliegtuig zat. Kort daarna kondigde hij aan een wetsvoorstel in te willen dienen om de middelste stoel leeg te houden. Op deze manier wil de senator meer afstand creëren tussen passagiers.

Verkoop

Verschillende Amerikaanse maatschappijen zijn al gestopt met de verkoop van de middelste stoelen. Zo heeft Delta aangekondigd de middelste stoelen tot 30 september leeg te houden. Ook budgetmaatschappijen als JetBlue en Southwest proberen de de stoel in het midden leeg te houden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button