AirlinesEindhoven AirportIndustrieLow-costNieuwsNL nieuwsRoutes

Wizz Air start route van Eindhoven naar Zuid-Europa

Vandaag vertrekt de eerste vlucht van Wizz Air van Milaan Malpensa, de voornaamste Zuid-Europese hub van de maatschappij, naar Eindhoven.

Opmerkelijk

Het starten van de nieuwe route is een opvallende zet van de Hongaarse maatschappij. Wizz Air vloog voorheen enkel van Eindhoven naar bestemmingen in Oost-Europa. Met de opening van de route naar Milaan Malpensa komt hier echter verandering in.

Malpensa

Wizz Air wil van Milaan Malpensa haar voornaamste Zuid-Europese hub maken. Op de luchthaven stationeert de maatschappij zes toestellen die naar 32 bestemmingen moeten vliegen. Van die 32 bestemmingen zijn 20 bestemmingen nieuw voor Wizz Air.

Tirana

Ook in Tirana, de hoofdstad van Albanië, opent Wizz Air een basis die verbonden zal worden met Eindhoven. Op dinsdag 7 juli voert Wizz Air de eerste vlucht uit tussen Tirana en Eindhoven. Per 1 augustus verbindt Wizz Air Eindhoven ook met Larnaca, op Cyprus.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close