fbpx
AirlinesEindhoven AirportNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air start route van Eindhoven naar Zuid-Europa

Vandaag vertrekt de eerste vlucht van Wizz Air van Milaan Malpensa, de voornaamste Zuid-Europese hub van de maatschappij, naar Eindhoven.

Opmerkelijk

Het starten van de nieuwe route is een opvallende zet van de Hongaarse maatschappij. Wizz Air vloog voorheen enkel van Eindhoven naar bestemmingen in Oost-Europa. Met de opening van de route naar Milaan Malpensa komt hier echter verandering in.

Malpensa

Wizz Air wil van Milaan Malpensa haar voornaamste Zuid-Europese hub maken. Op de luchthaven stationeert de maatschappij zes toestellen die naar 32 bestemmingen moeten vliegen. Van die 32 bestemmingen zijn 20 bestemmingen nieuw voor Wizz Air.

Tirana

Ook in Tirana, de hoofdstad van Albanië, opent Wizz Air een basis die verbonden zal worden met Eindhoven. Op dinsdag 7 juli voert Wizz Air de eerste vlucht uit tussen Tirana en Eindhoven. Per 1 augustus verbindt Wizz Air Eindhoven ook met Larnaca, op Cyprus.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button