AirlinesCargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsProfessional

Emirates SkyCargo breidt aantal bestemmingen uit

Emirates SkyCargo breidt het aantal bestemmingen uit in juli naar honderd. Hiermee wil de vrachtafdeling van Emirates aan de toenemende vraag naar luchtvervoer van vracht voldoen.

Bestemmingen

Enkele van de nieuwe bestemmingen zijn: Accra, Algiers, Athene, Fort Lauderdale, Glasgow, Larnaca, Los Angeles, Malé, Moskou (SVO), Phnom Penh, Rome, Santiago, Sialkot en Tunis. “Door meerdere dagelijkse of wekelijkse vrachtvluchtfrequenties aan te bieden aan grote productie- en consumentenmarkten, helpt de luchtvrachtmaatschappij onder andere de levering van goederen die nodig zijn voor de bestrijding van de huidige pandemie te vergemakkelijken”, aldus de maatschappij.

Stoelen

Onlangs heeft de maatschappij de stoelen uit de economy class van de B777-300ER passagiersvliegtuigen gehaald. De verwijderde stoelen leveren 17 ton/132 kubieke meter extra vrachtcapaciteit per vlucht, bovenop de 40 tot 50 ton capaciteit in het buikruim.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close