CoronaCorona gevolgen maatschappijenFailissementFinancieelOverig nieuwsProfessional

Vliegtuigen SA Express onder de hamer

Vliegtuigen en andere onderdelen van SA Express worden middels een online veiling verkocht. Het gaat onder andere om de Bombardier CRJ200-toestellen waarmee de maatschappij vloog.

Veiling

SA Express werd eind april in voorlopige liquidatie geplaatst, maar de definitieve beslissing over liquidatie wordt begin september genomen. Online veilinghuis Go-Dove zoekt momenteel al geïnteresseerden voor onderdelen van de maatschappij.

Onderdelen

De maatschappij kan in zijn geheel worden gekocht, maar de onderdelen kunnen ook apart worden gekocht. Bijvoorbeeld alle Bombardier CRJ200’s of motor reserveonderdelen. Ook de licenties worden aangeboden en de IT infrastructuur.

Aanschaf

Vanwege de coronasituatie is het moeilijker om de aangeboden objecten te bekijken. Wel is de koper zelf verantwoordelijk voor de voorafgaande selectie. Ook bij de ontvangst van de gekochte onderdelen kan vertraging ontstaan.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close