fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Volotea opent basis in Napels

Volotea heeft een nieuwe basis geopend op de luchthaven van Napels. Er worden twee A319’s gestationeerd en hiermee worden 48 directe banen gecreëerd.

Routes

Vanaf Napels zal de maatschappij 17 bestemmingen aanbieden, waarvan negen in Italië en acht internationaal: Catania, Genua, Turijn, Triëst, Verona, Olbia, Alghero, Cagliari, Palermo, Mykonos, Santorini, Heraklion, Zante en Skiathos, Rodi, Kefalonia en Preveza-Lefkada.

Symbolisch

Het is de zesde basis in Italië voor Volotea. De andere bases zijn: Venetië, Verona, Palermo, Genua en Cagliari. “In deze uitdagende tijden heeft de opening van onze zesde Italiaanse basis een grote symbolische betekenis gekregen: het bevestigt onze toewijding om de regionale economie te steunen bij de heropening van de Italiaanse toeristenindustrie”, zegt Carlos Muños, president en oprichter van Volotea.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button