AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Volotea opent basis in Napels

Volotea heeft een nieuwe basis geopend op de luchthaven van Napels. Er worden twee A319’s gestationeerd en hiermee worden 48 directe banen gecreëerd.

Routes

Vanaf Napels zal de maatschappij 17 bestemmingen aanbieden, waarvan negen in Italië en acht internationaal: Catania, Genua, Turijn, Triëst, Verona, Olbia, Alghero, Cagliari, Palermo, Mykonos, Santorini, Heraklion, Zante en Skiathos, Rodi, Kefalonia en Preveza-Lefkada.

Symbolisch

Het is de zesde basis in Italië voor Volotea. De andere bases zijn: Venetië, Verona, Palermo, Genua en Cagliari. “In deze uitdagende tijden heeft de opening van onze zesde Italiaanse basis een grote symbolische betekenis gekregen: het bevestigt onze toewijding om de regionale economie te steunen bij de heropening van de Italiaanse toeristenindustrie”, zegt Carlos Muños, president en oprichter van Volotea.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close