AirbusBoeingCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Avalon annuleert bestelling 27 extra 737 Max-toestellen

Avalon heeft een bestelling van 27 extra 737 Max-vliegtuigen geannuleerd. In april cancelde het leasebedrijf al een order van 75 Max’en.

Avalon

Het leasebedrijf annuleert ook één A330neo en stelt de levering van drie A320neo’s uit naar 2022. Avalon zegt de orders sinds het begin van dit jaar met meer dan 140 vliegtuigen te hebben verlaagd in de worsteling met de effecten van de pandemie.

Annuleringen

Onlangs annuleerde BOC Aviation ook al een order van dertig 737 Max’en. Wel blijft de topman van het bedrijf vertrouwen hebben in het toestel dat al meer dan een jaar aan de grond staat. Norwegian cancelde 92 toestellen van het type en vijf Dreamliners. Ook heeft de maatschappij een juridische claim ingediend waarin terugbetaling wordt verzocht van betalingen die al zijn gedaan.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close