AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Wizz Air breidt weer uit: 2 nieuwe routes vanaf Berlijn

Wizz Air voegt twee nieuwe bestemmingen toe vanaf Berlijn Schönefeld: Kharkiv in Oekraïne en Tirana in Albanië. De route naar Kharkiv wordt inmiddels al op maandag en vrijdag gevlogen en Tirana volgt vanaf 15 juli op maandag, woensdag en vrijdag.

Oekraïne

“Oekraïne is een belangrijke handelspartner voor de regio en een interessante toeristische bestemming. De nieuwe verbinding met Kharkiv zal de economische, culturele en toeristische uitwisseling tussen de twee landen verder bevorderen. We zijn verheugd dat Wizz Air heeft besloten een nieuwe bestemming toe te voegen op dit moment. Dit is een goed en belangrijk teken voor het luchtverkeer en voor de luchthaven van Berlijn”, aldus Engelbert Lütke Daldrup, CEO van Flughafen Berlin Brandenburg.

Uitbreiding

De afgelopen weken kondigde Wizz Air ook al verschillende nieuwe routes aan. Zo wordt er vanaf 24 juli drie keer per week van Charleroi naar Varna gevlogen en vanaf Eindhoven zijn er vluchten naar Milaan en Cyprus toegevoegd. Ook zijn er drie nieuwe bases in Europa gestart: Bacău, Dortmund en Sint-Petersburg.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close