fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Wizz Air breidt weer uit: 2 nieuwe routes vanaf Berlijn

Wizz Air voegt twee nieuwe bestemmingen toe vanaf Berlijn Schönefeld: Kharkiv in Oekraïne en Tirana in Albanië. De route naar Kharkiv wordt inmiddels al op maandag en vrijdag gevlogen en Tirana volgt vanaf 15 juli op maandag, woensdag en vrijdag.

Oekraïne

“Oekraïne is een belangrijke handelspartner voor de regio en een interessante toeristische bestemming. De nieuwe verbinding met Kharkiv zal de economische, culturele en toeristische uitwisseling tussen de twee landen verder bevorderen. We zijn verheugd dat Wizz Air heeft besloten een nieuwe bestemming toe te voegen op dit moment. Dit is een goed en belangrijk teken voor het luchtverkeer en voor de luchthaven van Berlijn”, aldus Engelbert Lütke Daldrup, CEO van Flughafen Berlin Brandenburg.

Uitbreiding

De afgelopen weken kondigde Wizz Air ook al verschillende nieuwe routes aan. Zo wordt er vanaf 24 juli drie keer per week van Charleroi naar Varna gevlogen en vanaf Eindhoven zijn er vluchten naar Milaan en Cyprus toegevoegd. Ook zijn er drie nieuwe bases in Europa gestart: Bacău, Dortmund en Sint-Petersburg.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button