CoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelOverig nieuwsProfessional

Brits cabinepersoneel Ryanair accepteert 10 procent minder salaris

Het Britse cabinepersoneel van Ryanair is akkoord gegaan met een salarisvermindering van tien procent om ontslagen te voorkomen.

Cabine

De best betaalde cabinemedewerkers leveren tien procent in, daarna 7,5 procent en de minst goed betaalde vijf procent. Het salaris wordt in 2023 en 2024 hersteld naar honderd procent. Mocht Ryanair eerder al weer op het niveau van vóór de coronacrisis zitten, dan wordt het salaris eerder hersteld.

Piloten

Onlangs stemde ook de Britse piloten van Ryanair in met een salarisverlaging. Zij leveren twintig procent in. Topman Michael O’Leary dreigde anders 3500 banen te laten verdwijnen als er geen akkoord zou komen over een loonsverlaging.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close